Jonathan Levine

All the Boys Love Mandy Lane
5.6
HD

All the Boys Love Mandy Lane

Një grup studentësh ftojnë Mandy Lane, një vajzë e pafajshme e dëshirueshme, në një feste në fundjavë në një fermë të izoluar. Ndërsa festimet ...
Long Shot
7.1
HD

Long Shot

May. 02, 2019

Long Shot

Gazetari Fred Flarski bashkohet me dashurinë e tij të fëmijërisë, Sharlot Field, tani një nga gratë më me ndikim në botë. Ndërsa ajo përgatitet ...
Warm Bodies
6.9
Full HD

Warm Bodies

Jan. 31, 2013

Warm Bodies

Pasi R një Zombi shumë i pazakontë shpëton Julie nga një sulm, të dy krijojnë një marrëdhënie që vë në lëvizje një sekuencë të ngjarjeve që mund ...
50/50
7.7
HD

50/50

Sep. 30, 2011

50/50

I diagnostikuar me kancer në shpinën kurrizore, 27-vjeçari Adam udhëton rrugën drejt shërimit me mbështetjen ndonjëherë të padurueshme të shokut ...
The Wackness
7.0
HD

The Wackness

Jul. 03, 2008

The Wackness

Është vera e vitit 1994, dhe rrugët e Nju Jorkut po gumzhijnë me hip-hop. Vendosur kundër këtij sfondi, një adoleshent i vetmuar i quajtur Luka ...
The Night Before
6.4
HD

The Night Before

Nov. 20, 2015

The Night Before

Tre shokë të ngushtë vendosin të argëtohen deri në maksimum në Vigjilje të Krishtlindjeve pasi do e lënë me aq traditën e të festuarit së bashku. ...
Snatched
3.7
HD

Snatched

May. 11, 2017

Snatched

Një grua shkon me mamanë e saj për pushime në Ekuador, por atje ndodhin shumë të papritura.