Abimana Aryasatya

The Night Comes For Us
N/A
HD

The Night Comes For Us

Ito, një vrasës me pagesë, pjesë e Triadës aziatike, gjendet në luftë mes bandës së tij dhe dëshirës për të shpëtuar një vajzë të vogël nga ...