Adam Baldwin

The Kid
6.0
HD

The Kid

Mar. 08, 2019

The Kid

Historia e një djaloshi që dëshmoi takimin e Billi The Kid (djaloshit) me sherifin Pat Garret.
Serenity 2005
7.9
Full HD

Serenity 2005

Sep. 03, 2005

Serenity 2005

Ekuipazhi i anijes “Sereniti” përpiqet të shmangë një vrasës që kërkon të rimarrë një nga anëtaret e saj, një vajzë telepatike që ...
Predator 2
6.2
HD

Predator 2

Nov. 20, 1990

Predator 2

Los Anxhelosi i vitit 1997 gjendet mes një vale të nxehti dhe një vale krimesh, prandaj presioni mbi togerin Majkëll Harrigan për të zgjidhur ...
Full Metal Jacket
8.3
HD

Full Metal Jacket

Jun. 26, 1987

Full Metal Jacket

Jeta e disa të rinjve, të cilët futen në Kolegjin e Ushtarëve dhe më vonë transferohen në Vietnam. Një vëzhgim i një prej ushtarëve të Shteteve ...