Adam Deacon

Montana
5.5
HD

Montana

Oct. 05, 2014

Montana

Në rrugët e vështira të Londrës Lindore, një ish ushtar dhe një djalosh 14-vjeçar thurin një plan për t’u hakmarrë kundër bosit të fuqishëm ...
Adulthood
6.7
HD

Adulthood

Jun. 16, 2008

Adulthood

Sem Pil del nga burgu pas 6 vitesh për vrasjen e Trajfit. Ai kupton se jeta jashtë nuk është me e lehtë se ajo në burg duke qenë se përballet me ...