Familjar

Planeti i thesarit
7.1
HD

Planeti i thesarit

Nov. 26, 2002

Planeti i thesarit

Një version i animuar nga Disney i “Treasure Island”. I vetmi ndryshim është se filmi është vendosur në hapësirën e jashtme me botë të huaja dhe ...
Are We Done Yet?
4.1
HD

Are We Done Yet?

Apr. 04, 2007

Are We Done Yet?

Të porsamartuarit Nick dhe Suzanne vendosin për të lëvizur në periferi për të siguruar një jetë më të mirë për dy fëmijët e tyre. Por ideja e ...
Always
7.8
HD

Always

Oct. 20, 2011

Always

Një histori dashurie me në qendër ish-boksierin Çul-min dhe operatoren e verbër Jung-hua, e cila rrezikon të mbetet përjetësisht e verbër. E ...
Tarzani dhe Xhein
5.3
HD

Tarzani dhe Xhein

Jun. 24, 2002

Tarzani dhe Xhein

Tarzan & Jane: Pasi bëri një vit të tërë e martuar, Xheini e ka mendjen përsëri në disa nga aventurat e saj me Tarzanin dhe si ajo kërkon për ...
WALL·E
8.4
HD

WALL·E

Jun. 22, 2008

WALL·E

Në të ardhmen e largët, një robot i vogël me përbërje mbeturinash niset pa dashje në një udhëtim në hapësirë ​​dhe në fund të fundit do të ...
Doktor Loraks
6.4
HD

Doktor Loraks

Mar. 01, 2012

Doktor Loraks

The Lorax: Një djalë 12-vjeçar kërkon për diçka që do ti mundësojë atij të fitojë dashurinë e vajzës së ëndrrave të tij. Për të gjetur këtë ai ...
Lart
8.3
HD

Lart

May. 13, 2009

Lart

Up: Duke lidhur me mijëra balona në shtëpinë e tij, 78-vjeçari Karl, vendos të përmbush ëndrrën e tij të përjetshme për të parë malet e egra të ...
Tarzan
4.8
HD

Tarzan

Oct. 17, 2013

Tarzan

Tarzani dhe Poteri përballen me një ushtri të kompanies “Greystoke Energies”, një njeri i cili mori përsipër kompaninë nga prindërit ...
SpongeBob – Jashtë ujit
6.0
HD

SpongeBob – Jashtë ujit

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water: Kur një pirat djallëzor mbi det vjedh formulën sekrete të Krabi Patit, Bob Sfungjeri dhe armiku i tij ...
Piter Pan
4.9
HD

Piter Pan

Dec. 04, 2014

Piter Pan

Peter Pan Live!: Fëmijët e familjes Darling vizitohen nga Piter Pan, i cili i merr ata në Never Never Land dhe atje bëjnë një luftë të ashpër me ...