Fantazi

The Brothers Grimm
5.9
HD

The Brothers Grimm

Aug. 26, 2005

The Brothers Grimm

Gjatë kohës që po udhëtonin në Gjermaninë e pushtuar nga Franca, Uill dhe Xhejkob Grim, dy vëllezërve mashtrues, iu duhet të përballen me një ...
Kronikat e Narnias
6.9
HD

Kronikat e Narnias

Dec. 07, 2005

Kronikat e Narnias

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe:Katër fëmijët udhëtonin nëpër një gardërobë në vendin e Narnias dhe ata mësojnë ...
The Lord of the Rings: The Two Towers
8.7
HD

The Lord of the Rings: The Two Towers

Teksa Frodo dhe Semi i afrohen Mordorit me ndihmën e Gollumit, vëllazëria e ndarë i bën ballë aleatit të ri të Sauronit, Sarumanit, dhe hordhisë ...
47 Ronin
6.3
HD

47 Ronin

Dec. 06, 2013

47 Ronin

Pasi një lord lufte tradhtar vret mjeshtrin e tyre dhe e dëbon llojin e tyre, 47 samurai pa lider kërkojnë hakmarrje dhe një mënyrë për t’i ...
Wonder Woman: Bloodlines
HD

Wonder Woman: Bloodlines

Gruaja Mrekulli nis misionin e rrezikshëm: të shpëtojë një vajzë të re, të pushtuar nga një organizatë kriminale. Por, në rrezik, shumë shpejt do ...
Ngritja e Gardianëve
7.3
HD

Ngritja e Gardianëve

Nov. 21, 2012

Ngritja e Gardianëve

Rise of the Guardians: Kur shpirti djallëzor lëshon një sulm në Tokë, ekipi i Gardianëve të pavdekshëm, ngrihen dhe dalin në mbrojtje të fëmijvë ...
Dadoja Mekfi
6.5
HD

Dadoja Mekfi

Oct. 21, 2005

Dadoja Mekfi

Nanny McPhee: Z. Kedrik Braun ka humbur gruan e tij dhe ka mbetur tani me shtatë fëmijët e tij të cilët sillen aq keq sa që të gjitha dadot kanë ...
Hundëmadhi
6.8
HD

Hundëmadhi

Mar. 20, 2003

Hundëmadhi

Little Longnose: Filmi është një përshtatje e “përrallë zanash” shkruar nga Wilhelm Hauff. Jakobi, bir i një këpucari, refuzon të ...
The Mystery of the Dragon’s Seal
5.1
HD

The Mystery of the Dragon’s Seal

Journey to China: The Mystery of Iron Mask: Udhëtari anglez Xhonatan Grin merr nga Piteri i Madh një urdhër për të krijuar hartën e Lindjes së ...
When in Rome
5.6
HD

When in Rome

Jan. 29, 2010

When in Rome

Beti është një Nju Jorkeze e re, ambicioze, plotësisht e pafat në dashuri. Në një udhëtim në Romë, ajo vjedh disa monedha nga një shatërvan ...
Yesterday
7.0
HD

Yesterday

Jun. 27, 2019

Yesterday

Xhek Malik është një këngëtar pa fat në një qytet të Anglisë, ëndrrat e të cilit po marrin fund edhe pse shoqja e tij vazhdon ta mbështesë. Pas ...