Mister

The Hidden Face
7.4
HD

The Hidden Face

Sep. 16, 2011

The Hidden Face

Një dirigjent i orkestrës spanjolle dëshiron të kuptojë zhdukjen e mistershme të dashurës së tij.  
The Overnight
6.1
HD

The Overnight

Jun. 19, 2015

The Overnight

Aleksi, Emili dhe djali i tyre, Ar Xhej, janë të rinj në Los Anxheles. Një takim rastësor në park i lidh me Kërtin misterioz, Sharlotën dhe ...
Doom: Annihilation
3.5
HD

Doom: Annihilation

Sep. 30, 2019

Doom: Annihilation

Një eksperiment shkencor që ka si qëllim krijimin e teletransportit hap një portal nga i cili përbindësha vrasës dalin dhe sulmojnë ushtarët e ...
In the Shadow of the Moon
6.2
HD

In the Shadow of the Moon

Një oficer policie në Filadelfia lufton me një fiksim të përjetshëm për të zbuluar një vrasës serik misterioz, krimet e të cilit vështirë të ...
Shutter Island
8.1
HD

Shutter Island

Feb. 18, 2010

Shutter Island

Kur marshalli Tedi Daniels (DiCaprio) mbërrin në azilin e kriminelëve të çmendurve në Ishullin e Izoluar, ajo që fillon si një hetim rutine shumë ...
The Black String
5.1
HD

The Black String

Oct. 25, 2018

The Black String

Pasi kalon një natë me një femër të bukur dhe misterioze, një burrë sëmuret dhe fillon të besojë që është viktima e një komploti të lig mbinatyror.
2001: A Space Odyssey
8.3
HD

2001: A Space Odyssey

Apr. 09, 1968

2001: A Space Odyssey

Pasi zbulohet një artifakt misterioz i groposur nën sipërfaqen e Hënës, njerëzimi nis një kërkim për të gjetur origjinën e tij me ndihmën e një ...
All the Boys Love Mandy Lane
5.6
HD

All the Boys Love Mandy Lane

Një grup studentësh ftojnë Mandy Lane, një vajzë e pafajshme e dëshirueshme, në një feste në fundjavë në një fermë të izoluar. Ndërsa festimet ...
Orphan
7.0
HD

Orphan

Jul. 24, 2009

Orphan

Pas humbjes tragjike të fëmijës së tyre, një çift i dëshpëruar vendosin të birësojnë një vajzë të vogël 9-vjeçare, por pothuajse menjëherë pasi e ...
10 Minutes Gone
3.6
HD

10 Minutes Gone

Sep. 30, 2019

10 Minutes Gone

Gjithçka bazohet te një njeri, kujtesa e të cilit humbet gjatë një grabitje banke që shkon keq. Karakteri do të duhet të bashkojë së bashku 10 ...
Echelon Conspiracy
5.8
HD

Echelon Conspiracy

Feb. 27, 2009

Echelon Conspiracy

Në fillim, mesazhet e çuditshme të telefonit premtuan pasuri të madhe. Por, së shpejti,  agjentët e qeverisë vihen në ndjekje të inxhinierëve ...
Agent Sai Srinivasa Athreya
8.6
HD

Agent Sai Srinivasa Athreya

Agjenti Sai Srinivasa Atreia është një thriller, humoristik që sillet rreth aventurave të një detektivi në Nelor.
The Others
7.6
HD

The Others

Aug. 02, 2001

The Others

Një grua që jeton në shtëpinë e vjetër të mbuluar nga errësira me dy fëmijët e saj alergjikë ndaj dritës, është e bindur që shtëpia e saj është e ...
Black Tide
6.2
HD

Black Tide

Jul. 18, 2018

Black Tide

Zhdukja e papritur e 16-vjeçarit, Deni Arnault, e çon detektivin e alkoolizuar, Fransua Viskonti, në një hetim të mbushur me sekrete, ku asgjë ...
The Boat
5.4
HD

The Boat

Sep. 22, 2018

The Boat

Një marinar që po lundronte vetëm është i kyçur brenda një varke e cila është nën drejtim autopilot.
The Purity of Vengeance
7.4
HD

The Purity of Vengeance

Kur disa trupa të mumifikuar zbulohen në një ndërtesë të Kopenhagenit, dy detektivë duhet të zbulojnë një mister që duket të jetë pjesë e një ...
The Vanishing of Sidney Hall
6.8
HD

The Vanishing of Sidney Hall

Sidnei Holl aksidentalisht gjen suksesin dhe dashurinë në një moshë të re, pastaj papritur, zhduket pa lënë gjurmë.
Private Number
4.7
HD

Private Number

May. 01, 2015

Private Number

Një seri mesazhesh të kriptuara telefonike dhe vizione përndjekin një shkrimtar, teksa ai përpiqet të mbarojë një novelë. Teksa rriten ne ...
Self/less
6.5
HD

Self/less

Jul. 10, 2015

Self/less

Një pasanik që merret me pasuri të patundshme dhe që lëngon nga një sëmundje vdekjeprurëse transferon vetëdijen e tij në një trup të ri e të ...
Another Me
4.7
HD

Another Me

Nov. 15, 2013

Another Me

Një adoleshenteje fillon i prishet jeta e saj kur babai i saj sëmuret rendë nga skleroza e shumëfishtë dhe në sytë e saj shfaqet një prani prani ...
Irrational Man
6.6
HD

Irrational Man

Jul. 17, 2015

Irrational Man

Një profesor filozofie plot vuajtje gjen vullnet për të jetuar pasi kryen një akt ekzistencial…