Fantastiko-Shkencor

About Time
7.8
HD

About Time

Aug. 16, 2013

About Time

Në moshën 21 vjeçare, Timi zbulon se mund të udhëtojë në kohë dhe të ndryshojë atë çfarë ndodh dhe ka ndodhur në jetën e tij. Vendimet për të ...
Doom: Annihilation
3.5
HD

Doom: Annihilation

Sep. 30, 2019

Doom: Annihilation

Një eksperiment shkencor që ka si qëllim krijimin e teletransportit hap një portal nga i cili përbindësha vrasës dalin dhe sulmojnë ushtarët e ...
The Lost Future
5.0
HD

The Lost Future

Nov. 13, 2010

The Lost Future

Një grup i të mbijetuarve pas Apokalipsit përpiqen të mbijetojnë në një botë ku xhungla, pyjet, ligatinat e parëndësishme dhe shkretëtirat e kanë ...
In the Shadow of the Moon
6.2
HD

In the Shadow of the Moon

Një oficer policie në Filadelfia lufton me një fiksim të përjetshëm për të zbuluar një vrasës serik misterioz, krimet e të cilit vështirë të ...
2001: A Space Odyssey
8.3
HD

2001: A Space Odyssey

Apr. 09, 1968

2001: A Space Odyssey

Pasi zbulohet një artifakt misterioz i groposur nën sipërfaqen e Hënës, njerëzimi nis një kërkim për të gjetur origjinën e tij me ndihmën e një ...
Star Trek Beyond
7.4
HD

Star Trek Beyond

Jul. 07, 2016

Star Trek Beyond

Skuadra e anijes ‘Entëprajs’ zbulon arritjet më të larta të hapësirës së paeksploruar, ku ndeshet me një armik të ri e të ...
Child’s Play
6.2
HD

Child’s Play

Jun. 19, 2019

Child’s Play

Një nënë i dhuron djalit të saj 13-vjeçar një kukull për ditëlindje, pa e ditur natyrën e tij të ligë dhe faktin që edhe mund të vrasë njerëzit ...
Spider-Man: Far from Home
8.0
HD

Spider-Man: Far from Home

Pas ngjarjeve në Avengers: Endgame, Spider-Man duhet të dalë zot e të përballet me kërcënime të reja në një botë që ka ndryshuar përgjithmonë…
Spectral
6.3
HD

Spectral

Dec. 01, 2016

Spectral

Një film thriller fantashkencë që zhvillohet rreth një skuadre speciale që niset drejt një misioni për të luftuar qenie të mbinatyrshme.
Ghost Shark
3.3
HD

Ghost Shark

Aug. 22, 2013

Ghost Shark

Kur disa fshatarë në një varkë peshkimi vrasin një peshkaqen të madh të bardhë, shpirti i tij kthehet për t’u hakmarrë dhe shumë shpejt, ...
Self/less
6.5
HD

Self/less

Jul. 10, 2015

Self/less

Një pasanik që merret me pasuri të patundshme dhe që lëngon nga një sëmundje vdekjeprurëse transferon vetëdijen e tij në një trup të ri e të ...
Dark Phoenix
6.0
HD

Dark Phoenix

Jun. 05, 2019

Dark Phoenix

Xhin Grej fillon të zhvillojë një forcë të pabesueshme që e kthejnë atë në një Foniks djallëzor. Tani Burri-X do të duhet të vendosë nëse jeta e ...