Dëshironi vetulla të plota? Ndiqni këto këshilla!

fredoDecember 31, 2018


Vetullat dhe flokët janë qimet e vetme në trup të cilat femrat dëshirojnë t’i mbajnë. Vetullat e bukura dhe të shpeshta normalisht i japin bukuri fytyrës.Për këtë arsye shumica e femrave i nënshtrohen procedurave të ndryshme për ti rregulluar ato.

Në vazhdim femrasot.com ndan disa këshilla të dobishme për vetulla të bukura.

Vaji i ricinit stilumon ritjen e tyre dhe është i pasur me vitamina e proteina.E tëra që ju duhet të bëni është ta aplikoni direkt në vetulla dhe ta lini të qëndrojë rreth 1 orë.

Vaji i ullirit gjithashtu ndihmon shumë në rritjen e qimeve për shkak të vitaminës D.Cdo mbrëmje para se të shkoni në shtrat lyeni vetullat.

Lëngu i qepës Duke lyer vetullat me lëng qepe për vetëm 5 minuta, do të rriten ato dukshëm.

Aloe vera Vlerat ushqyese te aloe verës janë të njohura për rritjen e flokëve,prandaj pse most a përdorim edhe në rritjen e vetullave.

E verdha e vezës Keratina dhe proteinat e të verdhës së vezës mund të ndikojnë në rritjen e vetullave duke i bërë ato më të plota.

 Source link