Tag Archives: carlitos

Carlito’s Way
7.9
HD

Carlito’s Way

Nov. 10, 1993

Carlito’s Way

Ish i dënuari Rican është liruar nga burgu, premton që do të qëndroj larg nga droga dhe dhuna pavarësisht nga rrethi i ti që ka, jeta e ti do të ...