Tag Archives: elysium

Elysium
6.6
HD

Elysium

Aug. 07, 2013

Elysium

Në vitin 2154 ekzistojnë dy klasa njerëzish: shumë të pasurit që jetojnë në një stacion hapësinor të bërë nga njeriu të quajtur Elizium, dhe ...