Tag Archives: kenshin

Rurouni Kenshin: The Legend Ends
7.6
HD

Rurouni Kenshin: The Legend Ends

Shishio kërcënon qeverinë e Meiji dhe Japoninë me anijen e tij të hekurt. Në mënyrë që ta ndalojë atë, Kenshini mëson nga mjeshtri i tij teknikën ...
Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno
7.7
HD

Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno

Kenshin Himura detyrohet të luftojë kundër të keqit Makoto Shishio, i cili tenton të rrëzojë qeverinë e Meijit. Fati i vendit varet në mëdyshjen ...