Tag Archives: kill

Sin City: A Dame to Kill For
6.5
HD

Sin City: A Dame to Kill For

Rrugët e disa prej qytetarëve famëkeq të Qytetit të Mëkateve kryqëzohen me njëra tjetrën duke lënë pasoja fatale…
Kill Bill: Vol. 1
8.1
HD

Kill Bill: Vol. 1

Oct. 10, 2003

Kill Bill: Vol. 1

Një nuse zgjohet nga koma për katër vjet, foshnja që mbante në bark ka vdekur. Tani asaj i mbetet të hakmerret ndaj skuadrës së vrasësve që e ...
Kill Bill: Vol. 2
8.0
HD

Kill Bill: Vol. 2

Apr. 16, 2004

Kill Bill: Vol. 2

Bride vazhdon kërkimin e saj për hakmarrje kundër bosit dhe dashnorit të saj ish-Bill të cilët ishin të përgënjeshtruar, dhe të pa besë.