Tag Archives: king

King Kong
7.2
HD

King Kong

Dec. 12, 2005

King Kong

Në vitin 1933 në Nju Jork, një producent tepër ambicioz filmi detyron aktoret e tij dhe ekuipazhin e anijes për të udhëtuar në ishullin misterioz ...