Tag Archives: lambs

The Silence of the Lambs
8.6
HD

The Silence of the Lambs

“Heshtja e Qingjave”: Një punonjëse e re në FBI duhet të kërkojë ndihmën e një vrasësi manipulues kanibal për të kapur një vrasës të ...
Lions for Lambs
6.2
HD

Lions for Lambs

Oct. 22, 2007

Lions for Lambs

Një dramë, e fuksuar në  Afganistan të cilit jan dërguar një kongresmen, një gazetar dhe një profesor , një ngjarje e përfshir mes 2 ushtrive dhe ...