Tag Archives: legacy

Sniper: Legacy
5.3
HD

Sniper: Legacy

Sep. 29, 2014

Sniper: Legacy

Një mashtrues vrasës është duke i likuiduar një nga një te gjithë liderët e ushrise. Brandoni kupton se babai i tij është caku tjetër për tu ...
TRON: Legacy
6.8

TRON: Legacy

Dec. 10, 2010

TRON: Legacy

Djali i krijuesit të një bote virtuale shkon të takojë babanë e tij dhe përfundon brënda botës që i ati kishte krijuar.