Tag Archives: man

A Man Apart
6.1
HD

A Man Apart

Apr. 04, 2003

A Man Apart

Një burrë i njohur si Djalli ringre një kartel droge, pasi kreu i kartelit futet në burg nga një polic i përkushtuar (Vin Diesel).
Man of Steel
7.1
HD

Man of Steel

Jun. 12, 2013

Man of Steel

Planetit Kripton i varfërohen burimet natyrore, dhe dënohet të shpërthej. Pak ditë nga përfundimi një fëmijë lind dhe është i destinuar për të ...
Iron Man 3
7.2
HD

Iron Man 3

Apr. 18, 2013

Iron Man 3

Nje nga baronet e karteleve te droges Meksikane, arratiset gjate transferimit te tij per t’ju ushtruar denimi me vdekje prane kufirit me ...
Man on Fire
7.7
HD

Man on Fire

Apr. 23, 2004

Man on Fire

Në Meksikë, një ish-vrasës betohet për hakmarrje ndaj atyre që i kryen një akt shumë të keq familjes për të cilën ishte punësuar për ta mbrojtur.
Ip Man 2
7.6

Ip Man 2

Apr. 21, 2010

Ip Man 2

Filmi bazohet në emigrimin e mjeshtrit Yip Man në Hong Kong në 1949, me qëllim që të përhapte disiplinën e tij të arteve marciale Chun Wing.
The Legend Is Born: Ip Man
7.1

The Legend Is Born: Ip Man

Rezistenca Ip Man kundër pushtuesit të huaj, së bashku me marrëdhëniet e tij,  nën mbikëqyrjen e mjeshtrit të ri Wing Chun.
Iron Man
7.9
HD

Iron Man

Apr. 30, 2008

Iron Man

Kur industrialisti i pasur Toni Stark detyrohet të ndërtojë një kostum të blinduar pas një incidenti të rrezikshëm që pësoi, ai vendos ...
Swiss Army Man
7.9

Swiss Army Man

Jun. 24, 2016

Swiss Army Man

Një njeri pa shpresa i bllokuar në një ishull të pabanuar bëhet shok me një kufomë dhe bashkë ndërmarrin një udhëtim surreal për t’u kthyer ...
Commando – A One Man Army
5.9
HD

Commando – A One Man Army

Karan Dogra, një komando indian, rrëzohet në Kinë për shkak të një aksidenti ajror. Por qeveria Indiane e etiketon atë si terrorist.