Tag Archives: notebook

The Notebook
7.9
HD

The Notebook

Jun. 25, 2004

The Notebook

Një djalosh i varfër dhe Apasionant bie në dashuri me një vajzë të re dhe të pasur dhe i fal asaj ndjenjën e lirisë. Shumë shpejt ata ndahen për ...