Tag Archives: playbook

Silver Linings Playbook
7.8
HD

Silver Linings Playbook

Kundër këshillave mjekësore dhe pa dijeninë e bashkëshortit të saj, dashamirësja Dolores Solatano e nxjerr djalin e saj të rritur, Pat Solatano i ...