Tag Archives: rings

The Lord of the Rings: The Two Towers
8.7
HD

The Lord of the Rings: The Two Towers

Teksa Frodo dhe Semi i afrohen Mordorit me ndihmën e Gollumit, vëllazëria e ndarë i bën ballë aleatit të ri të Sauronit, Sarumanit, dhe hordhisë ...