Tag Archives: steel

Man of Steel
7.1
HD

Man of Steel

Jun. 12, 2013

Man of Steel

Planetit Kripton i varfërohen burimet natyrore, dhe dënohet të shpërthej. Pak ditë nga përfundimi një fëmijë lind dhe është i destinuar për të ...