Tag Archives: story

Jayantabhai Ki Luv Story
5.3
HD

Jayantabhai Ki Luv Story

Jayantabhai një gangster i sapo dalur nga burgu, bien në dashuri me fqinjën e tij Simi, sfidën të cilën duhet ta kaloi ai është e pashmangshme ...
Hate Story 2
4.5
HD

Hate Story 2

Jul. 18, 2014

Hate Story 2

Nje grua hakmerret ndaj nje politikani te fuqishem te korruptuar i cili kishte abuzuar me te dhe tentoi ta vrase.
Hate Story
5.2
HD

Hate Story

Apr. 20, 2012

Hate Story

After journalist, Kaavya Krishna exposes corporate corruption orchestrated by tycoon Siddharth Dhanrajgir, she is soon wooed by the businessman ...
A Cinderella Story: If the Shoe Fits
6.1
HD

A Cinderella Story: If the Shoe Fits

Një version modern i historisë së Hirushes, e cila është jetime, që i shërben njerkës së keqe dhe dy motrave të saj. Hirushja tani ka një ëndërr ...
Police Story: Lockdown
6.1

Police Story: Lockdown

Një njeri i cili kerkon hakmarrje pasi ka qenë një kohë të gjatë në burg, merr si peng një oficer të policisë, vajzen e tij, dhe një grup tjerë ...