Tag Archives: taming

The Taming of the Scoundrel-Il bisbetico domato
7.7
HD

The Taming of the Scoundrel-Il bisbetico domato

Titulli shqip: Zbutja e grindavecit. Elia jeton në izolim të shkëlqyer pranë Vogheras. Ai nuk e do qytetin, nuk i pëlqen shoqëria dhe e bezdisin ...