Tag Archives: terminator

Terminator 2: Judgment Day
8.5
HD

Terminator 2: Judgment Day

Cyborg i cili dikur u përpoq për të vrarë Sarah Connor është i vdekur, dhe një tjetër T-101 tani duhet të mbrojë djalin e saj adoleshent, Xhon ...
The Terminator
8.1

The Terminator

Oct. 26, 1984

The Terminator

Një vrasës robot nga e ardhmja post-apokaliptike udhëton prapa në kohë për të eliminuar një kameriere, biri i së cilës do të rritet dhe do të ...