Tag Archives: war

This Means War
6.3
HD

This Means War

Feb. 14, 2012

This Means War

FDR dhe Tak janë operativë të fshehtë të CIA-së dhe shokë të ngushtë… derisa të dy bien në dashuri me Lorenën joshëse dhe seksi. Miqësia e ...
World War Z
7.0
HD

World War Z

Jun. 20, 2013

World War Z

Shtetet e bashkuara punesojne Geri Lejn te shetise gjithe boten qe te gjeje nje kure qe te ndaloje epidemine Zombi qe ka prekur gjithe boten dhe ...
War Horse
7.2
HD

War Horse

Dec. 25, 2011

War Horse

Djaloshi Albert rregjistrohet si vullnetar për në Luften e parë botërore pasi kali i tij i shitet ne trupat kalorsiake. Alberti nis nje udhetim ...
War Dogs
7.2
HD

War Dogs

Aug. 18, 2016

War Dogs

Bazuar në një histori të vërtetë, dy shokë të vjetër fëmijërie, Efrëm Diveroli dhe Dejvid Pekauz punojnë së bashku për të shitur armë të ...
War of the Arrows
7.2

War of the Arrows

Aug. 10, 2011

War of the Arrows

Lufta e harkëtarve,pasi i mbysin baban një djal është betuar që të kujdeset për motrën e tij dhe i duhet të luftoj kundër një grupi të harkëtarve ...
Cold War II
6.7
HD

Cold War II

Sep. 08, 2016

Cold War II

Duke kaluar pak kohë nga ato që ndodhën në filmin e parë, tanimë Shon Lau është Komisioner i policisë, pas një operacioni të suksesshëm shpëtimi. ...