Gillian Anderson

The Spy Who Dumped Me
6.4
HD

The Spy Who Dumped Me

Aug. 02, 2018

The Spy Who Dumped Me

Audri dhe Morgana janë shoqe të ngushta, të cilat përfshihen pa dashje në një konspiracion ndërkombëtar, kur njëra prej tyre zbulon që i dashuri ...
UFO
N/A
HD

UFO

Sep. 04, 2018

UFO

Një student universiteti, i cili sheh një UFO, përdor njohuritë e tij të jashtëzakonshme të matematikës për të vërtetuar atë që panë me miqtë e ...
The Last King of Scotland
7.7
HD

The Last King of Scotland

Bazuar ne jeten e diktatorit brutal te Ugandes Idi Amine ! Regjimi i tij diktatorial i treguar sipas “doktorit ” te tij gjate viteve 1970.
Crooked House
6.7
HD

Crooked House

Sep. 14, 2017

Crooked House

Në përrallën më të përdredhur të Agata Kristit, një detektiv privat tundohet nga ish e dashura e tij për të kapur vrasësin e gjyshit të saj, ...