James Hong

R.I.P.D.
5.6
HD

R.I.P.D.

Jul. 18, 2013

R.I.P.D.

Një polic i vrarë detyrohet të marrë pjesë në një skuadër policësh të pavdekshëm që punojnë për Departamentin e Prehjes në Paqe, por sigurisht ...
Abominable
7.1
HD

Abominable

Sep. 19, 2019

Abominable

Tre adoleshentë përpiqen të kthejnë një njeri dëbore në shtëpi teksa shmangin një burrë të pasur dhe një zoologe që duan ta marrin atë për ...
Kung Fu Panda 2
7.3
HD

Kung Fu Panda 2

May. 25, 2011

Kung Fu Panda 2

Në Kung Fu Panda 2, Poja tani po jeton ëndrrën e tij si Luftëtari Dragua, duke mbrojtur Luginën e Paqes përkrah miqve të tij, Pesëshes së ...
Grand-Daddy Day Care
5.0
HD

Grand-Daddy Day Care

Jan. 05, 2019

Grand-Daddy Day Care

Një familjar e kthen shtëpinë e tij në një qendër kujdesi ditorë për qytetarët e moshuar.  
The Golden Child
5.9
HD

The Golden Child

Dec. 12, 1986

The Golden Child

Një detektiv privat i specializuar me rastet e fëmijëve të humbur është i ngarkuar me detyrën e gjetjes së një fëmije të veçantë që forcat e ...
Safe
6.5
HD

Safe

Apr. 16, 2012

Safe

Mei, një vajzë e vogël e cila ka dhuntinë të mbajë mend numrat, ndiqet nga Triadat, mafia Ruse dhe policia e Nju Jorkut. Në ndihmë të saj vjen ...
Sherlock Gnomes
4.7
HD

Sherlock Gnomes

Mar. 15, 2018

Sherlock Gnomes

Xhuxhët e kopshteve në Londër po zhduken njëri pas tjetrit. Së fundi, këtë fat e kanë të afërmit e Njomeo dhe Xhuljetës. Ata nuk kanë zgjidhje ...
Bloodsport II
4.8
HD

Bloodsport II

Mar. 01, 1996

Bloodsport II

Pasi hajduti Alex Cardo kapet duke vjedhur një Katana të lashtë në Azinë Lindore, ai shpejt e gjen veten të burgosur dhe rrahur nga turma atje. ...
Chinatown
8.2
HD

Chinatown

Jun. 20, 1974

Chinatown

Një detektiv privat punësohet për të ekspozuar një kurorëshkelës që e gjen veten të kapur në një rrjetë mashtrimi, korrupsioni dhe vrasje.