Jeff Bennett

Krishtlindjet e miushëve
6.6
HD

Krishtlindjet e miushëve

Mickey’s Twice Upon a Christmas: Santa Claus, Mickey Mouse dhe të gjitha shoket e tij Disney luajne në një film origjinal në lidhje me ...
Tarzani dhe Xhein
5.3
HD

Tarzani dhe Xhein

Jun. 24, 2002

Tarzani dhe Xhein

Tarzan & Jane: Pasi bëri një vit të tërë e martuar, Xheini e ka mendjen përsëri në disa nga aventurat e saj me Tarzanin dhe si ajo kërkon për ...
Kanguri Xhek
4.0
HD

Kanguri Xhek

Nov. 16, 2004

Kanguri Xhek

Kangaroo Jack: G’Day, U.S.A.!: Në verën e vitit 1982, një djalë i quajtur Charlie Carbone është gati të bëhet një gangster me emrin ...
Sirena e vogel 3
6.4
HD

Sirena e vogel 3

Aug. 26, 2008

Sirena e vogel 3

Ne mbreterine e Atlantikes ku muzika eshte e ndaluar, vajza me e vogel e Mbretit Triton, Arieli, zbulon dashurine e saj per muziken dhe fillon ...
Maska e Fshatit Blu
6.9
HD

Maska e Fshatit Blu

Dec. 15, 2012

Maska e Fshatit Blu

Banda takohet me aktorin kryesor te filmit Falkoi Blu ne nje konvente per libra komike, qe betohet per hakmarrje qe e kane lene jashte ...
Tom and Jerry Blast Off to Mars!
5.9
HD

Tom and Jerry Blast Off to Mars!

Ndërsa mbante në hi-jinks e tyre të zakonshme, ata në mënyrë të pakujdesshme qëndrojnë larg në një anije kozmike të lidhur për Marsin. Ata ...
Deep
4.4
HD

Deep

Jun. 01, 2017

Deep

Kur një oktapod lozonjar i quajtur Dip fut në telashe koloninë e peshqve në të cilën bën pjesë, udhëheqësi i saj i rreptë e urdhëron Dipin të ...