Matt Schulze

Blade II
6.7
HD

Blade II

Mar. 22, 2002

Blade II

Blejd formon një aleancë të pazakontë me këshillin e vampirëve për të luftuar kundër vampirëve ‘Korrës’ të cilët ushqehen me vampirë…
The Fast and the Furious
6.7
HD

The Fast and the Furious

Nje polic nen mbulim infiltrohet ne nje nenkulture te fshehur te Los Angelos, Garat e Rrugeve per te arrestuar nje grup grabitesish. Shpejt ...
Torque
4.0
HD

Torque

Jan. 16, 2004

Torque

Motoristi Keri Ford fajësohet nga një kapo bande motoristësh për vrasjen e vëllait të kreut të bandës rivale të drejtuar nga Trei (Ice Cube). ...
Mr. Brooks
7.3
HD

Mr. Brooks

Jun. 01, 2007

Mr. Brooks

Një thriller psikologjik rreth një burri, i cili kontrollohet nga dashuria për të vrarë dhe sakatuar njerëz…
The Transporter
6.8
HD

The Transporter

Oct. 02, 2002

The Transporter

Frank Martin është më i miri në atë që bënë: transporton gjëra pa bërë pyetje. Por transportimi i tij i fundit, një femër e re dhe e bukur e ...
Fast Five
7.3
HD

Fast Five

Apr. 20, 2011

Fast Five

Dominik dhe ekuipazhi i tij e gje­jnë edhe një herë veten në anën e gabuar të ligjit. Ata për­piqen të kalo­jnë mes 2 kor­sive, në mes të një ...