Michael Nyqvist

A Hidden Life
7.7
HD

A Hidden Life

Dec. 11, 2019

A Hidden Life

Fermeri austriak Frans Jegersteter përballet me kërcënimin e ekzekutimit, sepse refuzon të luftojë për nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore. ...
John Wick
7.2
HD

John Wick

Oct. 22, 2014

John Wick

Xhon Uik punon si vrasës për mafien, i cili për dashurinë e një femre e lë atë punë. 5 vjet më vonë, gruaja e tij i blen një qen që Xhoni mos ta ...
Frank & Lola
6.0
HD

Frank & Lola

Dec. 09, 2016

Frank & Lola

Një histori e zezë psikoseksuale, midis Las Vegasit dhe Parisit, për dashurinë, maninë, seksin, tradhtinë, hakmarrjen dhe në fund të fundit, ...
The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest
7.3
HD

The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest

Lisbeth po rikuperohet në një spital dhe pritet të rikuperohet, që të shkojë në gjyq për tre vrasje. Mikael duhet të vërtetojë pafajësinë e saj, ...
The Girl Who Played with Fire
7.2
HD

The Girl Who Played with Fire

Lisbeth dhe gazetari Mikael hetojnë një rrjet prostitucioni. Pas disa vrasjeve, Lisbetha detyrohet të arratiset dhe Mikaeli mundohet të zbardhë ...
I.T.
5.3
HD

I.T.

Sep. 09, 2016

I.T.

Jeta perfekte e milionerit Majk Rigan permbyset kur nje punetor i tij perdor teknologjine per t’i shkaktuar telashe.
Abduction 2011
5.1
HD

Abduction 2011

Sep. 22, 2011

Abduction 2011

Një thriller i përqëndruar tek një djalë i ri që niset të zbulojë të vërtetën për jetën e tij, pasi gjen foton e tij ku ka qënë fëmijë, në një ...
Hunter Killer
7.0
HD

Hunter Killer

Oct. 19, 2018

Hunter Killer

Një kapiten i ri i Flotës Detare Amerikane duhet të bashkojë forcat me një skuadër ushtarake, për të shpëtuar Presidentin Rus nga një grusht ...
Disconnect
7.6
HD

Disconnect

Sep. 11, 2012

Disconnect

Një dramë e përqëndruar në një grup të njerëzve, të cilët janë në kërkim për lidhje njerëzore në botën e sotme të çuditshme.
Colonia
7.1
HD

Colonia

Feb. 18, 2016

Colonia

Kërkimi i dëshpëruar i një gruaje për të dashurin e saj të rrëmbyer që e tërheq atë në Koloninë famëkeqe të Dignidad, një sekt prej të cilit ...