Rene Auberjonois

Tarzani dhe Xhein
5.3
HD

Tarzani dhe Xhein

Jun. 24, 2002

Tarzani dhe Xhein

Tarzan & Jane: Pasi bëri një vit të tërë e martuar, Xheini e ka mendjen përsëri në disa nga aventurat e saj me Tarzanin dhe si ajo kërkon për ...
Sirena e vogël
7.6
HD

Sirena e vogël

Nov. 17, 1989

Sirena e vogël

Ariel, vajza e vogël e mbretit te detit, dashurohet me princin në tokë, pasi i shpeton jetën atij. Ajo bën marrëveshje me një shtrigë detare që ...