Rosanna Arquette

Crash
6.4
HD

Crash

Jul. 17, 1996

Crash

Pasi pësoi një aksident serioz automobilistik, një drejtor xhirimesh zbulon një nën kulturë të viktimave të aksidenteve automobilistike. Ai ...
Frank & Lola
6.0
HD

Frank & Lola

Dec. 09, 2016

Frank & Lola

Një histori e zezë psikoseksuale, midis Las Vegasit dhe Parisit, për dashurinë, maninë, seksin, tradhtinë, hakmarrjen dhe në fund të fundit, ...
Asthma
5.9
HD

Asthma

Oct. 23, 2015

Asthma

Gas, një i ri antikomformist njihet me Rubyn, një bukuroshe që bënte tatuazhe që këmbëngul të mbeten thjesht shokë. Mes shumë kilometrave që ...
Billionaire Boys Club
5.6
HD

Billionaire Boys Club

Jul. 19, 2018

Billionaire Boys Club

Një grup të rinjsh të pasur krijojnë një skemë për tu pasuruar shpejtë që kthehet vdekjeprurëse.
The Divide
5.8
HD

The Divide

Mar. 13, 2011

The Divide

Të mbijetuarit e një sulmi bërthamor janë mbledhur së bashku në bodrumin e ndërtesës së tyre, ku frika dhe pakësimi i furnizimeve me ushqime,i ...
American Pie Presents: The Book of Love
4.8
HD

American Pie Presents: The Book of Love

Tre djem të virgjër zbulojnë Biblën të fshehur në librarinë e shkollës së tyre. Fatkeqësisht për ta, libri është i shkatërruar me këshilla të ...
Nowhere to Run
5.6
HD

Nowhere to Run

Jan. 15, 1993

Nowhere to Run

I dënuari i arratisur Sam Gillen i vetëm mbron Clydie (një të ve me dy fëmijë të vegjël) nga një sipërmarrës i pamëshirshëm i cili do ta nxjerre ...
Draft Day
6.8
HD

Draft Day

Apr. 11, 2014

Draft Day

Ditën e Përzgjedhjes NFL, menaxheri i përgjithshëm Soni Uiver (Costner) ka mundësinë të shpëtojë futbollin në Klivland kur shkëmben zgjedhjen e ...