Të animuar

Planeti i thesarit
7.1
HD

Planeti i thesarit

Nov. 26, 2002

Planeti i thesarit

Një version i animuar nga Disney i “Treasure Island”. I vetmi ndryshim është se filmi është vendosur në hapësirën e jashtme me botë të huaja dhe ...
Tarzani dhe Xhein
5.3
HD

Tarzani dhe Xhein

Jun. 24, 2002

Tarzani dhe Xhein

Tarzan & Jane: Pasi bëri një vit të tërë e martuar, Xheini e ka mendjen përsëri në disa nga aventurat e saj me Tarzanin dhe si ajo kërkon për ...
WALL·E
8.4
HD

WALL·E

Jun. 22, 2008

WALL·E

Në të ardhmen e largët, një robot i vogël me përbërje mbeturinash niset pa dashje në një udhëtim në hapësirë ​​dhe në fund të fundit do të ...
Doktor Loraks
6.4
HD

Doktor Loraks

Mar. 01, 2012

Doktor Loraks

The Lorax: Një djalë 12-vjeçar kërkon për diçka që do ti mundësojë atij të fitojë dashurinë e vajzës së ëndrrave të tij. Për të gjetur këtë ai ...
Rebelja
7.2
HD

Rebelja

Jun. 21, 2012

Rebelja

Brave: Jemi në Skoci, në një kohë të hekurt dhe mitike. Merida është një harkëtare rebele dhe një vajzë e vrullshme e familjes mbretërore. Pas ...
Lart
8.3
HD

Lart

May. 13, 2009

Lart

Up: Duke lidhur me mijëra balona në shtëpinë e tij, 78-vjeçari Karl, vendos të përmbush ëndrrën e tij të përjetshme për të parë malet e egra të ...
Tarzan
4.8
HD

Tarzan

Oct. 17, 2013

Tarzan

Tarzani dhe Poteri përballen me një ushtri të kompanies “Greystoke Energies”, një njeri i cili mori përsipër kompaninë nga prindërit ...
SpongeBob – Jashtë ujit
6.0
HD

SpongeBob – Jashtë ujit

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water: Kur një pirat djallëzor mbi det vjedh formulën sekrete të Krabi Patit, Bob Sfungjeri dhe armiku i tij ...