Komedi

Harpoon
5.9
HD

Harpoon

Jan. 24, 2019

Harpoon

Rivalitet, sekrete të errëta dhe tradhti do të zbulohen kur tre miq ndërmarrin një udhëtim me varkë. Cilën anë do të mbajë fati kur punët shkojnë ...
The Overnight
6.1
HD

The Overnight

Jun. 19, 2015

The Overnight

Aleksi, Emili dhe djali i tyre, Ar Xhej, janë të rinj në Los Anxheles. Një takim rastësor në park i lidh me Kërtin misterioz, Sharlotën dhe ...
Are We Done Yet?
4.1
HD

Are We Done Yet?

Apr. 04, 2007

Are We Done Yet?

Të porsamartuarit Nick dhe Suzanne vendosin për të lëvizur në periferi për të siguruar një jetë më të mirë për dy fëmijët e tyre. Por ideja e ...
About Time
7.8
HD

About Time

Aug. 16, 2013

About Time

Në moshën 21 vjeçare, Timi zbulon se mund të udhëtojë në kohë dhe të ndryshojë atë çfarë ndodh dhe ka ndodhur në jetën e tij. Vendimet për të ...
S.M.A.R.T. Chase
4.2
HD

S.M.A.R.T. Chase

Sep. 30, 2017

S.M.A.R.T. Chase

Një agjent sigurie privat i pazotë duhet të shoqërojë një antike të çmuar Kineze jashtë Shanghait, por rrugës i ngrihet një pritë…
The Death of Dick Long
HD

The Death of Dick Long

Pasi shoku i tyre, Diku, vdes, Zejku dhe Ërli mundohen ta mbajnë të fshehtë. Por në një qytet të vogël si Alabama, lajmet marrin dhenë.
Rebelja
7.2
HD

Rebelja

Jun. 21, 2012

Rebelja

Brave: Jemi në Skoci, në një kohë të hekurt dhe mitike. Merida është një harkëtare rebele dhe një vajzë e vrullshme e familjes mbretërore. Pas ...
All I Wish
5.1
HD

All I Wish

May. 03, 2017

All I Wish

Një stiliste aspiron të gjejë suksesin në profesion dhe në dashuri. Historia ndërpritet një herë në vit, gjithmonë në të njëjtën datë: në ...
Amateur Night
5.0
HD

Amateur Night

Aug. 12, 2016

Amateur Night

Gaj Karter është një arkitekt i talentuar. Ka një grua të bukur dhe pret një fëmijë. Problemi i vetëm? S’i ka gjërat në vijë, gjë që e bën ...
Lart
8.3
HD

Lart

May. 13, 2009

Lart

Up: Duke lidhur me mijëra balona në shtëpinë e tij, 78-vjeçari Karl, vendos të përmbush ëndrrën e tij të përjetshme për të parë malet e egra të ...
The Brothers Grimm
5.9
HD

The Brothers Grimm

Aug. 26, 2005

The Brothers Grimm

Gjatë kohës që po udhëtonin në Gjermaninë e pushtuar nga Franca, Uill dhe Xhejkob Grim, dy vëllezërve mashtrues, iu duhet të përballen me një ...
Life As We Know It
6.6
HD

Life As We Know It

Oct. 02, 2010

Life As We Know It

Dy beqarë të rritur bëhen kujdestarë të një vajzë jetimë kur miqtë  e tyre të përbashkët vdesin në një aksident.
The Art of Self-Defense
7.0
HD

The Art of Self-Defense

Pasi sulmohet në rrugë, Kejsi regjistrohet një akademi karateje të drejtuar nga misteriozi Sensei. Ndërkohë që mëson të mbrojë veten, ai zbulon ...
Look Who’s Back
7.1
HD

Look Who’s Back

Oct. 08, 2015

Look Who’s Back

Er ist wieder da: Adolf Hitleri zgjohet dhe e gjen veten në shekullin XXI, atje ku dikur ishte bunkeri i tij, pa kujtuar asgjë që ka ndodhur pas ...
To Rome with Love
6.3
HD

To Rome with Love

Apr. 20, 2012

To Rome with Love

Në Romë, turistja amerikane Hejli njihet me avokatin Mikelanxhelo. Prindërit e Hejlit, psikiatrja Filis dhe producenti muzikor në pension Xherri, ...
Bethoven 4
4.1
HD

Bethoven 4

Dec. 04, 2001

Bethoven 4

Beethoven’s 4th: Familja është befasuar dhe është në mëdyshje kur Beethoven papritmas bëhet i bindur. Rezulton se ky është një skenar i ...