Luftë

Hacksaw Ridge
8.2
HD

Hacksaw Ridge

Oct. 07, 2016

Hacksaw Ridge

Mjeku ushtarak amerikan i Luftës së Dytë Botërore Desmond T. Dos, i cili shërbeu gjatë betejës në Okinaua, refuzon të vrasë njerëz dhe kthehet në ...
The Pianist
8.5
HD

The Pianist

Sep. 24, 2002

The Pianist

Bazuar në autobiografinë e tij një pianist gjatë viteve të 1939 përpiqet t’i mbijetoje shkatërrimit, torturës, abuzimit dhe frikës nga ...
Sisters in Arms
5.3
HD

Sisters in Arms

Oct. 09, 2019

Sisters in Arms

Gra të lindura në kultura të ndryshme, por të bashkuara nga dëshira për liri dhe një botë më të mirë, luftojnë bashkë dhe krijojnë një lidhje të ...
Schindler’s List
8.9
HD

Schindler’s List

Nov. 29, 1993

Schindler’s List

Në Poloni gjatë Luftës së Dytë Botërore, Oskar Schindler gradualisht fillon të shqetësohet për fuqinë punëtore të tij çifute, pasi përjeton ...
The Windermere Children
7.2
HD

The Windermere Children

Koha e holokaustit, kur Anglia shpëton 300 fëmijë, të mbijetuar nga kampet e përqëndrimit dhe i strehon në Windermere. Kjo është historia e ...
Troy
7.2
HD

Troy

May. 13, 2004

Troy

I bazuar në Iliadën nga Homeri, filmi ndjek sulmin ndaj Trojës nga ana e Greqisë së bashkuar dhe vendos fatet e njerëzve të përfshirë.
Welcome to Dongmakgol
7.8
HD

Welcome to Dongmakgol

Aug. 04, 2005

Welcome to Dongmakgol

Ushtarët nga të dyja anët e Koreve te ndara jetojnë në mesin e fshatarëve që nuk dinë asgjë për luftën. Ngjarjet zhvillohen gjate kohes se luftes ...
Inglourious Basterds
8.3
HD

Inglourious Basterds

Aug. 18, 2009

Inglourious Basterds

Në Francën e pushtuar nga Nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një plan për të vravë liderin e Nazistëve nga një grup ushtarësh çifut të ...
The Legions
5.1
HD

The Legions

Oct. 12, 2019

The Legions

Lufta e polakëve gjatë luftës së parë botërore për të fituar pavarsinë e tyre. Dëshira e madhe për liri pas 123 vitesh pushtim nga tre perandori ...
300
7.7
HD

300

Dec. 09, 2006

300

Bazuar në librin e Frenk Miler, filmi frymëzohet nga beteja e lavdishme e Termopilëve ku 300 spartanë dhe 700 aleatë u përballën me mbretin pers ...
1917
8.7
HD

1917

Dec. 10, 2019

1917

Dy ushtarëve të rinj britanikë gjatë Luftës së Parë Botërore u jepet një mision i pamundur: të dërgojnë një mesazh të rëndësishëm në territorin ...
Fury
7.6
HD

Fury

Oct. 15, 2014

Fury

Prill 1945: Teksa aleatët bëjnë tentimet e fundit për ta fituar luftën kundër gjermanëve, një rreshter dhe pesë ushtarët e tij me një tenkë ...
War Horse
7.2
HD

War Horse

Dec. 25, 2011

War Horse

Kali i Luftës: Nga regjisori legjendar Steven Spielberg, vjen një film kandidat për 6 çmime Oskar dhe 39 çmime të tjera kinematografike. Në prag ...
Battle of Jangsari
5.8
HD

Battle of Jangsari

Sep. 25, 2019

Battle of Jangsari

Një përshkrim i betejës së Incheonit gjatë Luftës Koreane në vitin 1950.
A Hidden Life
7.7
HD

A Hidden Life

Dec. 11, 2019

A Hidden Life

Fermeri austriak Frans Jegersteter përballet me kërcënimin e ekzekutimit, sepse refuzon të luftojë për nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore. ...
Midway
6.9
HD

Midway

Nov. 06, 2019

Midway

Historia e betejës së Midway, e treguar nga marinarët dhe ushtarët që e luftuan…
Panfilov’s 28 Men
6.8
HD

Panfilov’s 28 Men

Nov. 24, 2016

Panfilov’s 28 Men

Gjatë luftës së dytë botërore, një grup prej 28 ushtarësh, në Rusinë e vitit 1941 mundohen të ndalojnë të vetëm një mësymje gjermane drejt ...
Sniper: Reloaded
5.4
HD

Sniper: Reloaded

Apr. 26, 2011

Sniper: Reloaded

I biri i një snajperi të njohur vendos për të gjurmuar me skuadrën e tij disa trafikantë droge në Kongo …
’71
7.2
HD

’71

Oct. 10, 2014

’71

Viti 1971, një ushtar i ri britanik çorientohet dhe braktiset aksidentalisht nga njësia e tij pas një protestë të përgjakshme në rrugët e ...
Cyborgs
8.0
HD

Cyborgs

Dec. 07, 2017

Cyborgs

Një grup ushtarësh vullnetarë dërgohen për të mbrojtur aeroportin e Donjetskut nga pushtimi rus.
Red Dawn
5.4
HD

Red Dawn

Nov. 21, 2012

Red Dawn

Në “Agimin e Kuq”, një qytet amerikan zgjohet dhe shikon disa ushtarë të huaj parashutistë të zbresin nga qielli – në mënyrë ...
Jojo Rabbit
8.1
HD

Jojo Rabbit

Oct. 18, 2019

Jojo Rabbit

Një satirë e Luftës së Dytë Botërore rreth një djaloshi Gjerman që zbulon se mamaja e tij po fsheh një vajzë Cifute.
The Great War
3.5
HD

The Great War

Apr. 07, 2019

The Great War

Gjatë ditëve të fundit të Luftës së Madhe, një grup ushtarësh amerikanë dërgohen pas kufirit të armikut për të shpëtuar një togë të humbur.
Land of Mine
7.8
HD

Land of Mine

Dec. 03, 2015

Land of Mine

Në Luftën e Dytë Botërore qeveria Daneze i con të burgosurit Gjermanë të caktivizojnë minat e vedosura gjatë luftës. Rreshteri Leopold Rasmusen e ...
Rogue Warfare: The Hunt
3.6
HD

Rogue Warfare: The Hunt

Një grup ushtarakësh elitë nga SHBA-ja, Rusia, Mbretëria e Bashkuar, Kina dhe Franca bashkojnë forcat për të luftuar një rrjet terrorist dhe për ...
The Imitation Game
8.1
HD

The Imitation Game

Nov. 14, 2014

The Imitation Game

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, matematikani Alan Turing së bashku me shokët e tij matematikanë, përpiqet të deshifrojë kodin e makinerisë që ...
Official Secrets
7.4
HD

Official Secrets

Aug. 30, 2019

Official Secrets

Historia e vërtetë e një zyrtare britanike që ekspozoi informacione qeveritare në shtyp për një mision të jashtligjshëm të Agjencisë ...
The Keeper
7.2
HD

The Keeper

Mar. 14, 2019

The Keeper

Një histori mbresëlënëse për një të burgosur lufte gjerman dhe një vajzë të re angleze që përmes dashurisë dhe sportit kalojnë paragjykimin, ...