1966

The Good, the Bad and the Ugly
8.9

The Good, the Bad and the Ugly

Film western, nje nder me te vleresuarit ne te gjitha koherat. I miri, i keqi dhe i shemtuari. Me aktor Clint Eastwood ne nje nga rolet e tij me ...