1971

Trinity is Still My Name
7.3
HD

Trinity is Still My Name

Bambino (Vogëlushi) përpiqet t’i mësojë zantin vëllait të tij, Triniti, por përfundojnë duke ndihmuar një familje pionerësh dhe duke ...
A Clockwork Orange
8.3
HD

A Clockwork Orange

Dec. 18, 1971

A Clockwork Orange

Kreu i një bande që punon për të kryer dhunë të çdo lloji, pasi lihet nga shokët e tij në duart e policisë, ai dënohet dhe burgoset, ndërkohë ...
The Big Boss
7.1

The Big Boss

Oct. 02, 1971

The Big Boss

Një djalë i ri është betuar qe do bej punën pa dhune me kushëririn e tij kur pa papritmas në një fabrike filloje të zhduken gjërat misterioze…