1972

The Godfather
9.2
HD

The Godfather

Mar. 15, 1972

The Godfather

Patriarku plak i një dinastie të krimit të organizuar i kalon kontrollin e perandorisë së tij të jashtëligjshme të birit.
All the Way Boys
6.8
HD

All the Way Boys

Dec. 22, 1972

All the Way Boys

Ekuipazhi i Trinity tani ne nje film te epokes moderne. Plata dhe Salud jane pilote qe braktisin avionin per parate e sigurimit. Ata pefundojne ...
Fist of Fury
7.4
HD

Fist of Fury

Mar. 22, 1972

Fist of Fury

Një djalë i ri kërkon hakmarrje për vdekjen e mësuesit të tij.