1973

The Exorcist
8.0
HD

The Exorcist

Dec. 26, 1973

The Exorcist

Kur një vajzë adoleshente është pushtuar nga një entitet misterioz, nëna e saj duhet të kërkoj ndihmë nga dy priftërinj për t’ia shpëtuar vajzën.
My Name Is Nobody
7.5
HD

My Name Is Nobody

Dec. 13, 1973

My Name Is Nobody

Një qitës i ri dhe i shkujdesur (Hill) adhuron dhe konkurron me një qitës të vjetër (Fonda) i cili do vetëm të dalë në pension.
Enter the Dragon
7.7

Enter the Dragon

Aug. 17, 1973

Enter the Dragon

Një artist ushtarak pajtohet për të spiunuar për padronin e ti, duke përdorur atë merr ftesë për një turne.