1974

Watch Out, We’re Mad
7.5
HD

Watch Out, We’re Mad

Pas një barazimi në një garë, dy shoferët fillojnë një garë për të vendosur se cili prej tyre do të marrë çmimin, një makinë rëre. Por, kur një ...
The Godfather: Part II
9.0
HD

The Godfather: Part II

Vazhdimi i sagës së familjes Korleone tregon historinë e Vito Korleones kur ka qenë i ri në Nju Jorkun e 1920-ës dhe më pas ndjek Majkëll ...
Chinatown
8.2
HD

Chinatown

Jun. 20, 1974

Chinatown

Një detektiv privat punësohet për të ekspozuar një kurorëshkelës që e gjen veten të kapur në një rrjetë mashtrimi, korrupsioni dhe vrasje.