1975

Jaws
8.0
HD

Jaws

Jun. 18, 1975

Jaws

Kur një peshkaqen vrasës shkakton kaos në një komunitet plazhi, mbetet në dorë të një sherifi lokal, një biologu detar dhe një detari të vjetër ...
Barry Lyndon
8.1
HD

Barry Lyndon

Nov. 26, 1975

Barry Lyndon

Një mashtrues irlandez fiton zemrën e një të veje të pasur dhe merr pozitën aristokratike të burrit të saj të vdekur në Anglinë e shekullit të 18-të.
Beni ecen vete
7.8
HD

Beni ecen vete

Jan. 24, 1975

Beni ecen vete

Beni është një djalë tetëvjeçar që jeton në Korçë me prindërit e tij dhe udhëheq një jetë të strehuar. Nëna e tij është shumë mbrojtëse dhe nuk ...
One Flew Over the Cuckoo’s Nest
8.7
HD

One Flew Over the Cuckoo’s Nest

Pas pranimit të një njeriu në një institucion mendor, një rebel i stuhishëm mbledh pacientët për të marrë përsipër infermierin dhe repartin qendrore.
Grey Gardens
7.7
HD

Grey Gardens

Sep. 27, 1975

Grey Gardens

Në vitin 1973, vëllezërit Albert Maysles dhe David Maysles vendosin për të ndryshuar fokusin e projektit të tyre të fundit nga Jacqueline Kennedy ...