1976

lulekuqet mbi mure
7.3
HD

lulekuqet mbi mure

Jan. 09, 1976

lulekuqet mbi mure

Filmi kryesisht zhvillohet në një jetimore të Tiranës në vitet e pushtimit të qytetit nga fashistët italianë në fillim të Luftës së Dytë Botërore.
The Message
8.5
HD

The Message

Mar. 09, 1977

The Message

Deri në shekullin VII fiset arabe jetonin të ndara. Pas lindjes së islamit Muhamedit s.a.v.s (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i erdhi ...
In the Realm of the Senses
6.6
HD

In the Realm of the Senses

KUJDES! FILMI KA SKENA TE FORTA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Një histori e Sada Abe, një grua lidhja e së cilës me padronin e ...
Network
8.1
HD

Network

Nov. 01, 1976

Network

Ngjarja fillon në një redaksi të lajmeve ku karakteri Howard Beale (Peter Finch) del në një transmetim të pazakontë ku pretendon se do ta vrasë ...
Taxi Driver
8.3

Taxi Driver

Feb. 08, 1976

Taxi Driver

Një veteran i luftës në Vietnam i cili ka mangësi mendore punon natën si shofer taksie në Nju Jork ku imoraliteti e nxit anën e tij të dhunshme ...