1977

Eraserhead
7.4
HD

Eraserhead

Mar. 19, 1977

Eraserhead

Henry Spencer përpiqet të mbijetojë në mjedisin e tij industrial, me të dashurën e tij të zemëruar, dhe britmat e padurueshme të fëmijës së tij ...
Star Wars
8.7
HD

Star Wars

May. 25, 1977

Star Wars

Luk Skajuolkër bashkon forcat me një kalorës Xhedai, një pilot kryelartë, një “Wookie” dhe dy robotë për të shpëtuar universin dhe ...