1978

Grease
7.2
HD

Grease

Jul. 07, 1978

Grease

Vajza e mirë Sendi dhe Dani u dashuruan gjatë verës. Papritur zbulojnë se janë në të njëjtën shkollë të mesme, a do të jenë në gjendje të ...
Game of Death
6.1
HD

Game of Death

Mar. 23, 1978

Game of Death

Një yll i arteve marciale duhet të falsifikojë vdekjen e tij për të gjetur njerëzit që po përpiqen ta vrasin.
Shamikuqja
8.7
HD

Shamikuqja

Jan. 01, 1978

Shamikuqja

” Shamikuqja ” : Iliazi është njeri i vetëm nga Stambolli që vjen në një fshat të largët duke punuar si një shofer kamioni. Ai dhe ...
Gjeneral Gramafoni
8.6
HD

Gjeneral Gramafoni

Feb. 11, 1978

Gjeneral Gramafoni

Halit Berati, një lojtar virtuoz i klarinetë, është ftuar nga italianët për të regjistruar muzikën e tij, e cila do të shitet përgjatë ...
Koncert në vitin 1936
7.9
HD

Koncert në vitin 1936

Një këngëtare e re Donika dhe një pianiste Eleni nisin një turne koncertesh në qytete të vegjël provincialë duke kaluar me pianon e tyre edhe ...
Snake in the Eagle’s Shadow
7.5
HD

Snake in the Eagle’s Shadow

Afër fundit te dinastise Ching, dmth ne fillim te shekullit te 20, ne kine kane ngelur vetem dy shkolla rivale te arteve marciale: Kthetra e ...