1979

Escape from Alcatraz
7.6
HD

Escape from Alcatraz

Jun. 22, 1979

Escape from Alcatraz

Alkatrazi është një nga burgjet më të sigurt të kohës së tij. Besohet se asnjë s’mund të aaratiset që aty, deri sa tre burra të guximshëm ...
Balle per Balle
7.6
HD

Balle per Balle

Nov. 07, 1979

Balle per Balle

Ekranizim i romanit te Isamil Kadarese Dimri i madh. Besnik Bermema ishte perkthyes ne konferencen e partive komuiste te mbajtur ne Moske ne ...
LIRI A VDEKJE
8.3
HD

LIRI A VDEKJE

May. 05, 1979

LIRI A VDEKJE

Komiteti i udhëhequr nga Çerçiz Topulli, Mihal Grameno dhe Hajredin Tremishti kthehen në fshatin e tyre dhe vrasin zyrtarin turk të Gjirokastrës. ...
Shkolla
7.4
HD

Shkolla

Mar. 07, 1979

Shkolla

Dafina, një grua e re, e shkolluar, kthehet në qytet dhe hap shkollën e parë për vajzat.
Alien
8.5
HD

Alien

May. 25, 1979

Alien

Pasi një anije hapësinore tregtare kap një sinjal të panjohur, gjatë uljes në hënë një anëtar i ekuipazhit sulmohet nga një qenie e mistershme, ...
Apocalypse Now
8.5
HD

Apocalypse Now

Aug. 15, 1979

Apocalypse Now

Gjatë luftës ne Vietnam, Kapiten Uillard dërgohet në një mision të rrezikshëm në Kamboxhia për të vrarë Kolonel Kërtz, i cili e ka shpallur veten ...