1980

American Gigolo
6.2
HD

American Gigolo

Feb. 08, 1980

American Gigolo

Një zhigolo i cili frekuenton shpesh një kliente më të madhe në moshë, akuzohet për një vrasje.
The Taming of the Scoundrel-Il bisbetico domato
7.7
HD

The Taming of the Scoundrel-Il bisbetico domato

Titulli shqip: Zbutja e grindavecit. Elia jeton në izolim të shkëlqyer pranë Vogheras. Ai nuk e do qytetin, nuk i pëlqen shoqëria dhe e bezdisin ...
Raging Bull
8.2
HD

Raging Bull

Nov. 14, 1980

Raging Bull

Jeta e një boksieri ku dhuna dhe temperamenti i tij e çojnë në majat e ringut,por edhe i shkatërrojnë jetën jashtë boksit.
The Shining
8.4
HD

The Shining

May. 22, 1980

The Shining

Një familje shkon në një hotel të izoluar në dimër ku një prezencë e keqe shpirti ndikon në dhunë mbi babain, ndërkohë djali i tij sheh ...
Një shoqe nga fshati
9.8
HD

Një shoqe nga fshati

Mar. 09, 1980

Një shoqe nga fshati

Një grua që jetonte gjithë jetën e saj në një qytet, shkon në një fshat dhe fillon të jetojë jetën e një gruaje të zonës që ndjehet e ...
The Empire Strikes Back
8.8
HD

The Empire Strikes Back

Pasi rebelët shtypen brutalisht nga Perandoria në bazën e tyre të re, Luke Skywalker merr leksione të avancuara të Jedit nga Mjeshtri Yoda, ...