1981

Raiders of the Lost Ark
8.5
HD

Raiders of the Lost Ark

Arkeologu dhe aventurieri Indiana Jones është i punësuar nga qeveria e SHBA për të gjetur arkën e besëlidhjes para nazistëve.
A Friend Is a Treasure
7.2
HD

A Friend Is a Treasure

Në një ishull të vogë në Oqeanin Paqësor, Alan dhe Çarli përpiqen të gjejnë një thesar lufte të lënë pas nga ushtria japoneze gjatë Luftës së ...
Madly in Love
7
HD

Madly in Love

Dec. 18, 1981

Madly in Love

Princesha Kristina viziton qytetin e Romës me prindërit e saj mbretëror. Misioni i vizitës së tyre është martesa e saj me dikë të pasur për të ...
Clash of the Titans
6.9
HD

Clash of the Titans

Mar. 15, 1981

Clash of the Titans

Një film i përshtatur në mitet e Perseut dhe kërkimin e tij për të luftuar Medusan dhe përbindëshin Kraken për të shpëtuar Princeshën e tij Andromeda.