1983

Scarface
8.3
HD

Scarface

Dec. 08, 1983

Scarface

Njeriu me shenjë: Riprodhim i një prej filmave klasikë Hollivudianë të vitit 1932. Toni Montana është një emigrant kubanez, ambicia e të cilit do ...
Dora e ngrohte
7.8
HD

Dora e ngrohte

Mar. 18, 1983

Dora e ngrohte

Djaloshi Besim nuk gjen ngrohtesi nga njerku i tij Ahmeti. Ai braktis shkollen dhe ben gabime te renda. Por eshte pikerisht dora e ngrohte e ...
Fantasy Mission Force
4.9

Fantasy Mission Force

Feb. 13, 1983

Fantasy Mission Force

Japonia po përpiqet të marrë përsipër botën dhe gjeneralët e forcave aleate në përpjekje për të ndaluar japonezët janë zënë rob. Një forcë e ...