1984

Indiana Jones and the Temple of Doom
7.6
Full HD

Indiana Jones and the Temple of Doom

Indiana Xhons, një arkeolog i famshëm, mbërrin në Indi e cila është ende pjesë e Perandorisë Britanike, Atij i kërkohet të gjejë një gurë të ...
Double Trouble
7.2
HD

Double Trouble

Oct. 19, 1984

Double Trouble

Një muzikant xhazi dhe një stantmen janë sozi identike të dy kushërinjve milionerë. Ata pranojnë t’i zëvendësojnë për një javë në këmbim të ...
Once Upon a Time in America
8.4
HD

Once Upon a Time in America

Një ish gangster çifut kthehet pas 30 vjetësh në Manhatanin lindor, ku edhe një herë duhet të përballet me fantazmat dhe pendimet e jetës së vjetër…
The Terminator
8.1

The Terminator

Oct. 26, 1984

The Terminator

Një vrasës robot nga e ardhmja post-apokaliptike udhëton prapa në kohë për të eliminuar një kameriere, biri i së cilës do të rritet dhe do të ...