1985

Commando
6.7
HD

Commando

Oct. 03, 1985

Commando

Një kolonel i tërhequr i forcave speciale mundohet të shpëtojë vajzën e tij që është rrëmbyer nga ish shoku i njësisë ushtarake.
American Ninja
5.4
HD

American Ninja

Aug. 30, 1985

American Ninja

Një ushtar amerikan, shumë i aftë në artet marciale, përballet i vetëm me mercenarët në Filipine.
Rambo: First Blood Part II
6.4
HD

Rambo: First Blood Part II

Xhon Rambo lirohet nga burgu nga qeveria për një mision top-sekret në vendin e fundit në Tokë ku ai do të donte që të kthehet në xhunglat e Vietnamit.
Rocky IV
6.8
HD

Rocky IV

Nov. 21, 1985

Rocky IV

Boksieri i Bashkimit Sovjetik, Ivan Drago, vjen në Amerikë për t’u bërë pjesë e boksit profesionist të peshave të rënda. Në ndeshjen e parë ...
Miami Supercops
6.2
HD

Miami Supercops

Dec. 19, 1985

Miami Supercops

Në vitin 1978, nga një bankë e Detroitit u vodhën 20 milion dollrë. Një nga hajdutët u kap, njëri u gjend i vdekur dhe i treti u zhduk. Paratë ...